Durant els mesos d'agost i setembre es va tornar a fer una nova edició de la ClickPatum al Teatre Municipal de Berga.

La ClickPatum és una manera de conèixer la Patum de Berga de la mà de les joguines Playmobil. Com en altres edicions, he participat amb la customització de les parades d'un dels diorames. He convertit negocis reals en versions en miniatura de la mida dels ninos Playmobil.


En aquesta edició a Berga vaig versionar diferents negocis de Berga. Aquesta vegada vaig voler que les parades tinguessin elements reconeixibles del local que ocupen els negocis reals.


FRANKFURT SANT GUIM, BERGA El primer pas ha sigut la documentació sobre el negoci real.
Del frankfurt Sant Guim vaig voler ressaltar el color de la fusta que decora el local, la barra metàl·lica i els sortidors de vi de la paret.
També va ser important la representació dels diferents aliments que serveixen i la placa on es cuinen.
Foto del negoci real





BLED TECHNOLOGY, BERGA Aquest negoci centrat en la il·luminació te un aspecte oriental i molt modern. En la seva versió en miniatura vaig recrear les línies vermelles (fins i tot en el sostre) i les parets en blanc i negre.
Foto del negoci real

MARMI CARNISSERIA, BERGA

La carnisseria Marmi té un bonic sostre de fusta clara i una paret de rajoles que vaig recrear en la miniatura. També era important fer les versions en miniatura dels aliments que tenen a la venda (pernil, carn de vedella, fuets, formatges i productes carnics en general).
Foto de la botiga real


RESTAURANT UUMMM, BERGA El restaurant Uummm té un munt de petits detalls que volia representar en la versió en miniatura (paret decorada amb taps de suro, màscara de la patum, papallones metàl·liques, ampolles, arc arquitecònic, etc.), a més, ens van demanar que repressentesim els seus productes estrella: entrepans de calamars i la carn de vedella.
Foto del local real


XURROS AMB XOCOLATA ANNA, BERGA

La xurreria va ser tot un repte, ja que no te un local pròpiament dit, sinó que és un negoci mòbil, i volia representar la màquina de fer xurros, un aparell al qual no estic gaire habituada. A més, tenen un munt d'aliments que era la primera vegada que recreava en miniatura.
Foto de Xurros amb xocolata Anna
Foto de l'aparell de fer xurros



Notícia a la Vanguardia

Comentaris